Τουρκικές εκλογές 2018: Ο Ερντογάν φιμώνει τους αντιπάλους του! Απαγόρευσε τη δημοσίευση συνέντευξης του Ιντζέ

06/05/2018 | 22:20

Εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φιμώνει τους πολιτικούς αντιπάλους του, εμποδίζοντας την πρόσβασή τους στα ΜΜΕ.

Όπως μετέδωσε το ODA TV, η εφημερίδα «Hürriyet» ακύρωσε την τελευταία στιγμή την δημοσίευση συνέντευξης με τον προεδρικό υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Μουχαρέμ Ιντζέ, που θα δημοσιευόταν σήμερα Κυριακή 6 Μαΐου, ύστερα από παρέμβαση της διοίκησης της εφημερίδας.

Η Hürriyet, η ναυαρχίδα του τουρκικού Τύπου, ανήκει στο όμιλο Doğan Media, ο οποίος αγοράστηκε από τον φιλοκυβερνητικό όμιλο Demirören τον Μάρτιο.

Δυσαρέσκεια και για το CNN Türk

Το ODA TV ανέφερε επίσης ότι υψηλόβαθμα στελέχη του ειδησεογραφικού καναλιού CNN Türk, που ανήκει στον ίδιο όμιλο εταιρειών ΜΜΕ, ήταν δυσαρεστημένα, διότι το κανάλι μετέδωσε την Παρασκευή την τελετή, κατά την οποία ο Μουχαρέμ Ιντζέ ανακοινώθηκε επίσημα υποψήφιος πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος

Το κανάλι δεν κάλυψε την πρώτη εκλογική συγκέντρωση του Ιντζέ στην Γιαλόβα.

Πηγή: Turkish Minute

Τοστ banoffee
07/01/2026 | 06:39

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”