Πάτρα: Πυροβολισμός "λέει" η ιατροδικαστική - Επιβεβαίωση του tempo24.gr για τις συνθήκες θανάτου του νεαρού μετανάστη στου "Λαδόπουλου" - Βίντεο ρίχνει "φως"

χθες το βράδυ στην ακτή δυμαίων

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΥΦΑΝΤΟΥ 

- Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να έχει καταλήξει στο ότι ο νεαρός μετανάστης έπεσε νεκρός στο έδαφος, από πυροοβολισμό, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του tempo24.gr. 

---------------------------

Νεκρός από σφαίρα έπεσε στο έδαφος ο νεαρός μετανάστης που έχασε χθες τη ζωή του κατά τις συμπλοκές αλλοδαπών στον εσωτερικό χώρο του πρώην εργοστασίου του Λαδόπουλου. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24.gr, η Αστυνομία επεξεργάζεται βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του χώρου, που δείχνει έναν άνδρα ο οποίος βρίσκεται πίσω από τον άτυχο μετανάστη να πυροβολεί. Την ίδια στιγμή του κρότου και της λάμψης από τον πυροβολισμό, ο νεαρός αλλοδαπός πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος. Σοβαρό είναι πλέον το ενδεχόμενο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος να έχει πυροβοληθεί. Οι έρευνες ωστόσο της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται και τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού μετανάστη, θα διαπισώσει οριστικά η ιατροδικαστική εξέταση.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, ακούστηκαν πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια των συμπλοκών μέσα στο χώρο του Λαδόπουλου, ενώ κατά την έρευνα αργότερα, εντοπίστηκαν κάλυκες και σφαίρες στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 20χρονος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Εφιάλτης αίματος στην Παραλιακή - Πετροπόλεμος και πυροβολισμοί ανάμεσα σε μετανάστες-Ένας νεκρός, νέες ομάδες και ο «έλεγχος» του Λιμανιού

 

 

Διαβάστε επίσης