Πάτρα: "Στόλιζε" με λουλούδια αξίας πολλών ευρώ καλλιτέχνες και τώρα βρίσκεται στη φυλακή!

Στις φυλακές Κορυδαλλου βρίσκεται θαμώνος νυχτεριών κέντρων διασκεδασης, που ήταν "γνωστός" για τον όγκο λουλουδιών που έριχνε στα πόδια "επώνυμων" τραγουδιστών που εμφανίζονταν στις πίστες της Πάτρας.

Εμφανιζόταν ς με «ψευδώνυμο» (τον ξέρουν όλοι με το προσωνύμιό του) και πετούσε λουλούδια… με τα αγροτικά καφάσια! Όχι τα κλασικά «πανέρια» τα οποία πωλούν οι γνωστές ως «λουλουδούδες» στον κόσμο της νύχτας, αλλά με καφάσια τα οποία προφανώς διέθετε το νυχτερινό κέντρο για «ειδικού τύπου» περιπτώσεις!

Ο συγκεκριμένος άνδρας ξόδευε πολλά χρήματα γι αυτό το σκόπο, μέχρι και οι τραγουδιστές τον γνώριζαν!

Χαρακτηριστική περίπτωση, η εμφάνιση του Στέλιου Διονυσίου στην Πάτρα κατά τη διάρκεια της οποίας όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής είδε… τα καφάσια με τα λουλούδια να ρίχνονται πάνω του από τις λουλουδούδες, φώναξε το προσωνύμιο του πελάτη!

Το σγυκεκριμένο στιγμιότυπο μέχρι και σε βίντεο έχει καταγραφεί. Ηταν όμως «άτυχος» ο εν λόγω κύριος. Καθώς συνελήφθη για υπόθεση αρχαιοκαπηλείας. Και επειδή οι κατηγορίες που τον βάραιναν δεν ήταν και λίγες… οδηγήθηκε πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Οπότε στην «πιάτσα» όλοι κατάλαβαν που έβρισκε τα χρήματα για να πετάει… καφάσια με λουλούδια σε όποιον λαϊκό καλλιτέχνη ερχόταν στην Πάτρα!

Δεν δημοσιεύουμε λεπτομέρειες για τα αντικείμενα με τα οποία συνελήφθη για προφανείς λόγους. Θα τον «φωτογραφίζαμε»! Όμως είναι απολύτως βέβαιο πως… ο συγκεκριμένος άνδρας… με αυτόν τον τρόπο έβγαζε τα προς το ζειν και τα προς το… διασκεδάζειν!

Διαβάστε επίσης