Παναγιώτης Κουρουμπλής: Μετά τις τουρκικές εκλογές θα υπάρξει λύση για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς

02/05/2018 | 11:50

Στην εκτίμηση ότι μέχρι τις τουρκικές εκλογές «τα πράγματα με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς θα πάνε έτσι» προχώρησε σήμερα, ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Μετά πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Προσδοκώ ότι μετά δεν θα έχει αξία αυτό που πάνε να κάνουν» συμπλήρωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η Τουρκία δεν πρόκειται να προκαλέσει επεισόδιο. Υπάρχει ισορροπία τρόμου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία» επεσήμανε, μεταξύ άλλων ο κ. Κουρουμπλής, προσθέτοντας: «Ενα ατύχημα που θα αποβεί εις βάρος της Τουρκίας θα έχει καταλυτικές συνέπειες στο εσωτερικό της και γι’ αυτό δεν θα το επιχειρήσει».

Ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε επίσης ότι οι οδηγίες του προς το Λιμενικό σε όλη την ακτογραμμή είναι ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, προσθέτοντας όμως ότι πάντα υπάρχει ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπερνιέται από την Τουρκία.

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)