Η ψαριά 200 κιλών στον Πατραϊκό από Αχαγιώτη αλιέα – ΦΩΤΟ

Ένα είδος καρχαρία πιάστηκε στο παραγάδι και εγκλωβίστηκε στα δίχτυα, που είχε απλώσει στον Πατραϊκό κόλπο (μεταξύ Αλυκών και Μεσολογγίου) ο Αλυκιώτης Γεώργιος Βουδούρης.

31779665_10215056746425511_446154893401522176_n.jpg

Ο καρχαρίας, όπως μας εξηγεί ο επαγγελματίας αλιέας και πρόεδρος του συλλόγου Αλυκών, Νίκος Χαλιώτης, πιάστηκε σε σημείο του κόλπου, όπου το βάθος είναι περίπου 130 μέτρα, από τον συνάδελφό του, που ανήκει στην παράκτια αλιεία.

Αυτό το είδος, είναι η λεγόμενη “αλεπού”. Έτσι το χαρακτηρίζουμε λόγω της μακριάς ουράς που έχει. Εμφανίζεται στον Πατραϊκό μια φορά ή δύο το χρόνο. Και μάλιστα, θυμάμαι, μια χρονιά, είχε εμφανιστεί κοντά στο λιμάνι των Αλυκών”, προσθέτει ο Νίκος Χαλιώτης.

Ο καρχαρίας ζύγιζε περίπου 200 κιλά. Σύμφωνα με τον κ. Χαλιώτη το κρέας του είναι ελαφρύ και νόστιμο.

31779665_10215056746425511_446154893401522176_n_1.jpg

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”