Πού βρίσκεται σήμερα και πως ζει η Τζένη Χειλουδάκη;

Σε δύσκολη οικονομική θέση βρίσκεται η Τζένη Χειλουδάκη. Πλέον ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη Σητεία της Κρήτης έχοντας αφήσει πίσω την πολυτάραχη διαδρομή της.

Τη δεκαετία του '90 η εντυπωσιακή τρανσέξουαλ είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σχέσης της με τον τότε εισαγγελέα Ρόδου, Γιώργο Σακελλαρόπουλο.

Αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της και τα έξοδα της

Σήμερα εργάζεται περιστασιακά ως DJ ενώ όπως υποστηρίζει της χρωστούν χρήματα από εκδοτικό οίκο. Αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της και τα έξοδα της γι αυτό υπέβαλε αίτηση για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης των 200 ευρώ.

Έχει αφιερώσει τη ζωή της στα αδέσποτα ζώα και αποκαλύπτει ότι ζει με δωρεές αφού όπως έγραψε στο προφίλ της στο facebook: «εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου».

Σήμερα φροντίζει εννέα «σκυλόπαιδα» και εννέα «γατόπαιδα», όπως τα αποκαλεί. «Δεν ντρέπομαι καθόλου να κάνω τη ζητιάνα για αυτά…. Καθόλου όμως…. Ανθρώπινο είναι… Μέχρι λοιπόν να γίνει το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα που μου οφείλει ο εκδοτικός οίκος, θα ζητιανεύω για να είναι ασφαλή και χορτάτα τα “παιδιά” μου…», εξομολογείται.

Αυτή την περίοδο προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η Νεφέλη, το σκυλί που έσωσε πριν από 10 χρόνια από τη Ρόδο «από ένα πρεζόνι που πάνω στη χαρμάνα του είχε ξεκοιλιάσει τη γάτα του και σίγουρα η Νεφέλη θα κακοπερνούσε στα χέρια του», λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος αποκαλύπτει ακόμη ότι φίλος της από τη Θεσσαλονίκη της καλύπτει τα έξοδα για το ηλεκτρικό ρεύμα και το τηλέφωνο και επειδή χρειάστηκε δύο φορές να της καλύψει η μητέρα της το ενοίκιο από την σύνταξή της υπέβαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από τον επόμενο μήνα πλέον, θα παίρνει το επίδομα των 200 ευρώ ως άπορη, μέχρι τουλάχιστον να τελεσφορήσει στα δικαστήρια η περιπέτειά της με τον εκδοτικό οίκο και να πάρει τα χρήματα που της οφείλονται.

Διαβάστε επίσης