Στρατιωτικές Σχολές 2018: Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη – Τι πρέπει να γνωρίζετε

ληγει στις 10 μαιου

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις στρατιωτικές σχολές. Η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει (σφραγίδα ταχυδρομείου) στις 10 Μαΐου 2018. 

Τονίζεται ότι η υποβολή της Αίτησης και Δικαιολογητικών για τους Έλληνες του εσωτερικού θα γίνεται έως την Πέµπτη 10 Μαΐου 2018 (Ηµεροµηνία σφραγίδας ταχυδροµικής υπηρεσίας). 

Η Προκήρυξη Διαγωνισµού αφορά συγεκριμένα την επιλογή Σπουδαστών-τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων (ΑΣΕΙ), Ευελπίδων (ΣΣΕ), Ναυτικών Δοκίµων (ΣΝΔ), Ικάρων (ΣΙ), Αξιωµατικών Σωµάτων (ΣΣΑΣ), Αξιωµατικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωµατικών (ΑΣΣΥ), Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεµικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεµικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), ακαδηµαϊκού έτους 2018-2019».

Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr.

Μπορείτε να δείτε την Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ και την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου στους παρακάτω συνδέσμους:

Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ

Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου