Ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντάει στο αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την Τζένη Μπαλατσινού

Πέτρος Κωστόπουλος το τελευταίο διάστημα ζει το #πεστεναμεφάτε αφού τα λόγια του γίνονται trend στο Twitter με το που τα ξεστομίσει.  Ποιος ξεχνάει τον χαμό που προκλήθηκε σε ολόκληρο το ίντερνετ την περασμένη εβδομάδα  με τον μνημειώδη όρο  «ξεβλάχεψα» τον οποίο χρησιμοποίησε για τα περιοδικά που έχει εκδόσει στο παρελθόν

Αυτή τη φορά παραχώρησε τηλεοπτικη συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη στην οποία μίλησε για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί και το «ρόλο» του στον χωρισμό Τζένης Μπαλατσινού – Βασίλη Κικίλια.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει στην κάμερα του Ooh! La La για το ενδεχόμενο να παντρευτεί άλλη μια φορά μετά το διαζύγιο του από τη Τζένη Μπαλατσινού και απάντησε ως εξής: «Δεν μπορώ να ξαναπαντρευτώ, είναι ανόητο». Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δημιουργήσει κάποια στιγμή μια νέα σχέση αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πώς θα οδηγηθεί ξανά στο γάμο.

Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να”εμπλέκεται” στο χωρισμό της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια δήλωσε γελώντας: «Εντάξει, ο καθένας γράφει ότι χαζομάρα θέλει. Δεν με στεναχώρησε αυτό, γιατί μπορεί να υπάρξει ηλίθιος που μπορεί να πιστέψει ότι επειδή πήγα στην ίδια γειτονιά, μπορεί να τους χωρίσω». Τέλος ο επιχειρηματίας απάντησε στη Σάσα Σταμάτη για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό της σημειώνοντας ότι: «Πώς σου ήρθε αυτό μωρέ; Δεν ξέρω, δεν νομίζω, δεν φαίνεται».

Διαβάστε επίσης