Πάτρα: Μια πόλη στα "μαύρα" - Τη Δευτέρα το τελευταίο "αντίο" στον Τάσο Σταματάκη - Συγκινητικά τα μηνύματα των φίλων του ιπτάμενου που βρήκε τραγικό θάνατο στη Φωκίδα - ΦΩΤΟ

όταν συνετρίβη το μονοκινητήριο

Τη Δευτέρα στις 3μμ από τον Ιερό Ναό Άγιας Βαρβάρας Ακταίου, θα γίνει η κηδεία του άτυχου Τάσου Σταματάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε συνετρίβη το απόγευμα του Σαββάτου. στο Σκάλωμα Φωκίδας. Μαζί του, "ταξίδεψε" στους ουρανούς και ο Δημοσθένης Σεραφειμίδης. Η Πάτρα θρηνεί τον χαμό δύο ανθρώπων. Η πόλη στα μαύρα. 

Απύθμενος ο πόνος για τη σύζυγό του Διονυσία και τα τρία του παιδιά, Χρήστο, Γιώργο και Μιράντα που θρηνούν τον άδικο και πρόωρο χαμό του δικού τους ανθρώπου. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις χρημάτων υπέρ του Ειδικού Σχολείου Φιλιατρών Μεσσηνίας.

 

Συγκινητικό ήταν το σημείωμα του Προϊσταμένου ΟΣΕ Πάτρας Χρήστου Οικονόμου, για τον φίλο και δάσκαλό του Τάσο Σταματάκη. Μάλιστα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και έγραψε:

"Δεν έχω λόγια... Ένας υπέροχος άνθρωπος ένας σοβαρός οικογενειάρχης ένας επαγγελματίας πιλότος ένας εκπαιδευτής έμπειρος μάχιμος ένας εξαιρετικος τύπος.. 
Ένας που μας έλεγε "δεν την έπαθα από τα φάντομ θα την πάθω από το καρυδοτσουφλο?"
Τι να πω... Ένας απίστευτος άνθρωπος.... Ένας διδάκτορας αεροπόρος που με έμαθε να πιλοταρω ένας δάσκαλος που με διδαξε να πεταω..
R.I.P. PILOT... MY PILOT... My CAPTAIN ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Μαύρη μέρα για την Πάτρα - Θρηνεί τους δύο ιπτάμενους που χάθηκαν στη Φωκίδα - Το συγκινητικό "αντίο" από τους φίλους τους: "Μπορείς τώρα να πετάς όσο θέλεις, που τόσο αγαπούσες" - "My pilot, my captain..."-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Διαβάστε επίσης