Μεσσηνία: Τράκαρε με αγριογούρουνο 60 κιλών και είδε αυτές τις εικόνες – Εφιάλτης για νεαρή οδηγό (φωτος)

Το νέο τροχαίο με αγριογούρουνο σημειώθηκε στην περιοχή των Γαργαλιάνων στη Μεσσηνία. Η οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητό της και είδε εικόνες που θα θυμάται για πάντα...

Άκρως επικίνδυνη έχει γίνει η κατάσταση στην περιοχή των Γαργαλιάνων στη Μεσσηνία από τις «επιδρομές» αγριογούρουνων, ακόμα και στο παραλιακό τμήμα, ενώ μέσα σε λίγες μέρες προκλήθηκε δεύτερο τροχαίο ατύχημα από σύγκρουση αγριογούρουνου με όχημα.

Συγκεκριμένα, μετά το τροχαίο που συνέβη λίγο πριν το Πάσχα, όταν αγριογούρουνο προσέκρουσε σε λεωφορείο, προχθές το βράδυ (19-04-2018) προκλήθηκε τροχαίο από σύγκρουση αγριογούρουνου με Ι.Χ. που οδηγούσε νεαρή στην Ε.Ο. Γαργαλιάνοι – Ρωμανού.

Η νεαρή οδηγός που κατευθυνόταν από τους Γαργαλιάνους προς την Πύλο είχε Άγιο. Κινούμενη με το όχημά της στην Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Ρωμανός, στο ύψος του κόμβου του Βρωμονερίου, παρέσυρε αγριογούρουνο βάρους μεγαλύτερο των 60 κιλών, που διέσχιζε παράλληλα το οδόστρωμα.

Η οδηγός δεν κατάφερε να αποφύγει το ζώο, καθώς εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της. Ευτυχώς, κατάφερε να συγκρατήσει το όχημα στο δρόμο, χωρίς να εκτραπεί και να ανατραπεί. Φυσικά το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες ζημιές, καθώς το άγριο ζώο ήταν ιδιαίτερα βαρύ.

Οι εικόνες μετά το τροχαίο με το αγριογούρουνο

Το γεγονός έρχεται να θορυβήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και να επιστήσει την προσοχή των οδηγών, καθώς ο αριθμός των αγριογούρουνων έχει πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να “κυκλοφορούν” πολύ συχνά σε δρόμους, αποτελώντας κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Γεγονός είναι πως θα πρέπει να ενταθούν οι πιέσεις για τη λήψη μέτρων, όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να μη θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.

Πηγή: gargalianoionline.gr