Τρομακτικό ατύχημα στη Λάρισα – Ακρωτηριάστηκε και στα δύο πόδια από τρένο

22/04/2018 | 07:16

Σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας ωστόσο διαφύγει τον κίνδυνο, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα ένας 33χρονος από τη Λιβύη, μετά τον ακρωτηριασμό που υπέστη και στα δύο του πόδια, όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» ο 33χρονος μετανάστης -λαθρεπιβάτης σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- εγκλωβίσθηκε στους τροχούς εμπορικής αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ που του συνέθλιψε τα πόδια στην προσπάθειά του να αποβιβασθεί από την αμαξοστοιχία την ώρα που αυτή βρισκόταν σε κίνηση και λίγο πριν από την άφιξή της στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Λάρισας. Το σοβαρότατο ατύχημα σημειώθηκε χθες λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ