Πάτρα: Διαρρήξεις στο Μπεγουλάκι - Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο αλλά στάθηκαν άτυχοι

στοχοποίησαν οικογενεια

Eνα πολύ περίεργο συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο Μπεγουλάκι και η Αστυνομία διερευνά με μεγάλη προσοχή τις καταγγελίες που έγιναν. Στην περιοχή διαμένουν αδέλφια, τα οποία είναι γνωστοί επιχειρηματίες στην πόλη και έπεσαν θύματα διάρρηξης την ίδια νύχτα όπως… και το πατρικό τους στο οποίο όμως δεν διαμένει κανείς!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη «επίθεση» των δραστών έγινε στον έναν εκ των αδελφών (πρόκειται για πολυμελή οικογένεια) από τον οποίον άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά, αφού βέβαια του διέρρηξαν το σπίτι. Η λεία των δραστών κατά την πρώτη εκτίμηση ήταν στα 1000 ευρώ. Πήγαν στη συνέχεια  μαζί στο πατρικό τους σπίτι, το οποίο είναι άδειο και βρίσκεται πολύ κοντά στα δικά τους, και με έκπληξη διαπίστωσαν πως και αυτό ήταν «ανοιγμένο». Μάλιστα είχαν προκαλέσει ζημιά στα κάγκελα της περίφραξης!

Οι δράστες κατάφεραν και άρπαξαν ένα ολόκληρο χρηματοκιβώτιο στο οποίο όμως μέσα δεν υπήρχαν πολλά! Το έβγαλαν από το σημείο στο οποίο είχε τοποθετηθεί, το έσυραν και το… πήραν μαζί τους, παρότι ζύγιζε τουλάχιστον 200 κιλά! Οι κλέφτες φαίνεται πως  είχαν πληροφόρηση για το ότι το χρηματοκιβώτιο εχρησιμοποιείτο για την φύλαξη πολλών χρημάτων, όμως… στάθηκαν άτυχοι!

ΟΙ  κλέφτες όταν θα άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο θα βρήκαν μόνο… μερικά ψιλά (γύρω στα 500 ευρώ είχαν αφήσει μέσα τα αδέλφια).