Ζωή Λάσκαρη: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης της, οκτώ μήνες μετά τον θάνατο της

19/04/2018 | 21:07

Μόλις οκτώ μήνες πέρασαν από την μέρα που η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από την ζωή. Η Ζωή Λάσκαρη πέθανε ήσυχη στον ύπνο της, την Παρασκευή 18 Αυγούστου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές της. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, ανέλαβε την θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» και ανέβασε την παράσταση «Δουλειές με Φούντες», ως φόρο τιμής στην μεγάλη ηθοποιό.

Έτσι, οκτώ μήνες μετά, μέσα από την επίσημη σελίδα της θεατρικής σκηνής, η Μαρία Ελένη θέλησε να αναρτήσει ένα χειρόγραφο μήνυμα της Ζωής Λάσκαρη, το οποίο συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα. Το συγκεκριμένο σημείωμα ήταν γραμμένο από την σπουδαία πρωταγωνίστρια και προοριζόταν για την κόρη της, με αφορμή τα γενέθλιά της.

«8 μήνες… Η καλύτερη μάνα του κόσμου», έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα της φωτογραφίας.

Ζωή Λάσκαρη: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης της, οκτώ μήνες μετά τον θάνατο της

tlife.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας