Πάτρα: Περίπου 6-8 ώρες ήταν νεκρός μέσα στο αμάξι του ο 69xρονος που εντοπίστηκε στο πάρκινγκ στο ύψος του ΝΟΠ- ΦΩΤΟ- BINTEO

Νεότερο Περίπου 6-8 ώρες ήταν νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του ΝΟΠ ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε σε κατάσταση ακαμψίας σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24. Οι πληροφορίες λένε ότι ο άτυχος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του προκειμένου να πάει για διάφορες δουλειες στο κέντρο και πιθανότατα είχε αφήσει το αυτοκίνητο εκεί προκειμένου να κινηθεί με τα πόδια.

Η γυναίκα του άρχισε να τον αναζητά επειδή δεν επέστρεψε στο σπιτι και ανέφερε το γεγονός στο Γ΄Αστυνομικό Τμήμα, άνδρες του οποίου άρχισαν να τον ψάχνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. 

Πρώτη ενημέρωση: Το πτώμα ενός 69χρονου άνδρα εντοπίστηκε πριν από λίγο  στην Πάτρα σε πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα από το ΝΟΠ.. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.  Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί δείχνει ότι δεν υπάρχουν σημάδια πάλης ή κλοπής και μάλλον επιβεβαιώνεται η αρχική εκτίμηση περί θανάτου από φυσικά αίτια.

 

Διαβάστε επίσης