ΠΟΕΔΗΝ: “Ασύλληπτη η απόφαση της διοίκησης για πειθαρχικές διώξεις υπαλλήλων που ταΐζουν αδέσποτα”

Δηκτική η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ σχετικά με την απόφαση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών για πειθαρχικές διώξεις υπαλλήλων, εάν συλληφθούν να ταΐζουν σκυλιά στον αύλιο χώρο του Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Γελάει και το «παρδαλό σκυλί» στην Πάτρα. Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών, παρά την Δημόσια κατακραυγή συνεχίζει να έχει εν’ ισχύ μια ασύλληπτη Απόφαση που στοχοποιεί τα αδέσποτα ζώα που βρίσκονται στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.

Αντί να λάβει πρωτοβουλίες όπως οφείλει σε συνεργασία με την τοπική Αυτοδιοίκηση, να συγκεντρωθούν τα σκυλιά που βρίσκονται στο Νοσοκομείο σε ειδικό χώρο, να υποβληθούν σε στείρωση, έβγαλε το εξής Διοικητικό Διάταγμα.

Όποιος υπάλληλος συλληφθεί από το αρμόδιο Προσωπικό ή τις κάμερες εξωτερικών χώρων του Νοσοκομείου να δίνει τροφή στα σκυλιά στον αύλιο χώρο του Νοσοκομείου θα ξεκινούν αυτόματα πειθαρχικές διώξεις.

Αν είναι δυνατόν ένας συνάδελφος που θα πράξει το αυτονόητο να ταΐζει πεινασμένα σκυλιά, επειδή αδιαφορεί η Διοίκηση, θα υπόκεινται σε πειθαρχική δίωξη. Που αλλού συμβαίνει αυτό; Όλοι γνωρίζουμε ότι τα πεινασμένα σκυλιά είναι πολύ πιο επιθετικά.

            Ασφαλώς και άμεσα θα πρέπει να συγκεντρωθούν τα σκυλιά σε ειδικό χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε να μην καθίστανται επικίνδυνα για ασθενείς και επισκέπτες. Αυτή είναι μια από τις αρμοδιότητες για τις οποίες πληρώνεται ο Διοικητής ενός Νοσοκομείου. Όχι όμως και να ποινικοποιούμε τους υπαλλήλους που τα ταίζουν.

Ποιο πειθαρχικό δίκαιο προβλέπει ποινές, για τους υπαλλήλους των Νοσοκομείων επειδή ταΐζουν σκυλιά. Ωραία απόφαση. Να την κορνιζάρουμε!!!

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος Διοικητής, πριν λίγο καιρό, έβγαλε απόφαση και για την περιστολή κατανάλωσης χαρτιού υγείας στις τουαλέτες του Προσωπικού.

Άξιος ο μισθός του.

Σας κοινοποιούμε την Απόφαση του Διοικητή.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                        ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας