Απάντησε η Μπακοδήμου για το Power of love

Σε κάποια χρόνια θα νιώθει περήφανη για την εκπομπή αυτή;

Πολλές απόψεις υπάρχουν για το ριάλιτι Power of love και τη "φθηνή" ποιότητά του, όπως και για τους λόγους που το παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου. Κάποιοι της ασκούν έντονη κριτική, λέγοντας πως για τα χρήματα επέλεξε να κάνει κάτι για το οποίο δε μπορεί να είναι περήφανη, λόγω της ποιότητας του. Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε μεταξύ άλλων: 

«…Το δικό μου συμπέρασμα από όλα τα σχόλια που έχω ακούσει είναι ότι ο κόσμος το βλέπει, το αγαπάει και συμμετέχει. Επιπλέον κανένας δικός μου άνθρωπος, κάποιος που αγαπάω και εμπιστεύομαι, δεν μου έχει πει πως είναι κάτι που δεν μου πάει και δεν θα έπρεπε να το κάνω. Σε όλα τα πράγματα που κάνω στη ζωή μου, είτε την επαγγελματική είτε την προσωπική, έχω μέσα μου ένα καμπανάκι. Όταν αυτό το καμπανάκι χτυπήσει, σημαίνει πως κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν μου έχει χτυπήσει κανένα καμπανάκι…», δήλωσε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια και συμπλήρωσε αμέσως μετά:

«…Μου αρέσει να πηγαίνω στην Κωνσταντινούπολη, μου αρέσει να δουλεύω για το συγκεκριμένο concept και νιώθω πολύ τυχερή». Στην Κωνσταντινούπολη γνωρίστηκε για πρώτη φορά και με τον Acun Ilicali, ο οποίος έχει την εταιρεία παραγωγής του Power of Love. «Είναι ένας ευφυής επιχειρηματίας. Δεν έχει μόνο η ίδια η ζωή του ενδιαφέρον, αλλά και ο τρόπος που τη διαχειρίζεται και εξελίσσεται κι ο ίδιος. Γνωρίζοντάς τον βλέπω πως πίσω από τον πετυχημένο επιχειρηματία που κινεί τα μίντια κρύβεται ένας άνθρωπος χαλαρός, με μια αυθεντική παιδικότητα. Μου είπε πως χαίρεται που συνεργαζόμαστε και πως θα ήθελε να κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί…»

Κάτι φαίνεται να περιμένει από τον Τούρκο η Μπακοδήμου, το λέει ξεκάθαρα.