Συγκινούν οι τετράδυμες από την Ηλεία σε νέα τηλεοπτική διαφήμιση! ΒΙΝΤΕΟ

ΤΗς ΔΕΛΤΑ

«Πίσω από κάθε προσπάθεια υπάρχει μια μάνα που σε φροντίζει με ένα ποτήρι φρέσκο γάλα και όλη της την αγάπη».

Αυτή η μάνα, στη νέα διαφήμιση για το γάλα της ΔΕΛΤΑ είναι η Μαρύα Καρυανού, η μητέρα της Αιμιλίας, της Μαριάνας, της Νικολίας και της Χριστίνας, των τετράδυμων κοριτσιών από τον Πύργο.

Η νέα διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ προβάλλεται από χθες στις τηλεοπτικές οθόνες (σ.σ μπορεί κανείς να την δει στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο ίντερνετ, και μέσα σε 70 δευτερόλεπτα, «μεταφέρει» τους τηλεθεατές σε στιγμές από την οικογενειακή ζωή, με τα κορίτσια να προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, να απογοητεύονται γιατί δεν έγραψαν καλά, να αγωνιούν για τα αποτελέσματα και τελικά να «πετούν» από την χαρά τους όταν διαπιστώνουν ότι πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της προτίμησής τους στα ΑΕΙ.

Και η μητέρα τους, να είναι πάντα εκεί, με μια μεγάλη αγκαλιά που χωρά και τις τέσσερις μαζί, να τις φροντίσει, να διώξει το άγχος τους, να τους ευχηθεί καλή επιτυχία, να τις παρηγορήσει τη στιγμή της αμφιβολίας, να χαρεί τετραπλά με τη χαρά τους, βλέποντας τους κόπους τους να γίνονται επιτυχία. Πιο διακριτικός, στα πλάνα, και ο πατέρας των κοριτσιών, Νίκος, «ο στυλοβάτης τους», όπως είχαν πει τα τέσσερα κορίτσια στην εφημ. «Πατρίς» τον περασμένο Αύγουστο, με αφορμή την επιτυχία τους.

Τα κορίτσια, βρίσκονται στην Αθήνα και ζουν μαζί, αν και η Μαριάνα λείπει συχνά, καθώς έχει πετύχει στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), ενώ η Αιμιλία σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου, η Νικολία στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και η Χριστίνα στη Σχολή Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΑΣΠΑΙΤΕ).