Στον δήμαρχο Πατρέων τα μέλη του Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου «Ιάσων» - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

στο γραφείο του κώστα πελετίδη

Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, επισκέφθηκαν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου «Ιάσων» και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Σπύρος Κρότσης, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Κυρλιγκίτσης, ο Γ.Γ. Γιώργος Χριστόπουλος και ο ταμίας Οδυσσέας Κουφοπαύλου, επίσης ο τεχνικός σύμβουλος Νίκος Ταρσινός και η διατροφολόγος του ομίλου, Τζίνα Τσιχλιά.

Η συνάντηση έγινε αμέσως μετά την πετυχημένη διοργάνωση στην πλαζ της Αγυιάς, του «European Youth Championships & Trophy 2018», στην κατηγορία των Laser 4.7.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την διοργάνωση, τονίζοντας ότι «οι μεγάλες διοργανώσεις απαιτούν μεγάλες προσπάθειες και οι μεγάλες προσπάθειες, απαιτούν έργα και όχι λόγια. Το Δ.Σ. και τα μέλη του «Ιάσονα», απέδειξαν αυτό ακριβώς. Με πολλή δουλειά έφεραν  σε πέρας, πετυχημένα, την μεγάλη αθλητική διοργάνωση ιστιοπλοΐας που έλαβε χώρα στην πόλη μας. Έχουμε τόση έκταση στη θάλασσα, που μπορούν να γίνουν κι άλλες παρόμοιες διοργανώσεις. Δημιουργούνται με αυτό τον τρόπο οι προϋποθέσεις, έτσι ώστε η παραλιακή μας ζώνη να πάρει ζωή. Δίνουμε όμως και κίνητρο στη νεολαία μας, για ν’ ακολουθήσει έναν άλλον δρόμο, μακριά από τις εξαρτήσεις και τις άλλες παγίδες, αναδεικνύοντας τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντά της».

Ο Πρόεδρος του «Ιάσονα», σε δήλωσή του, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή των αγώνων και μίλησε για τον «εξαιρετικό χώρο που παραχώρησε ο Δήμος για να γίνουν οι αγώνες. Όλοι οι αθλητές και γενικά οι εμπλεκόμενοι στους αγώνες, είχαν να πουν τα καλύτερα για την πόλη μας και την οργάνωση. Ο «Ιάσων» θα στηρίξει τον αθλητισμό στην Πάτρα  και θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο στο μέλλον».