Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Η επικοινωνία με την κόρη του Μαρία Ελένη από τις Μαλδίβες

H Νατάσα Καλογρίδη ταξίδεψε ως τις Μαλδίβες για τις Πασχαλινές διακοπές με αφορμή τα γυρίσματα για την εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη.

Η ηθοποιός ταξίδεψε μαζί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού People, μίλησε πολλές φορές με την κόρη του, Μαρία Ελένη στο τηλέφωνο. Tόσο εκείνος όσο και η εκκεντρική ηθοποιός της έστελναν βιντεάκια από το μαγικό αυτό προορισμό.
 

Όπως είναι, άλλωστε γνωστό, η Μαρία Ελένη φαίνεται να εγκρίνει τη νέα σχέση του πατέρα της και κάθε άλλο παρά να έχει ενοχληθεί, όπως ειπώθηκε τις πρώτες μέρες που βγήκε στη δημοσιότητα ο νέος του δεσμός.

Σίγουρα η αποδοχή της Μαρίας Ελένης λειτούργησε ανακουφιστικά στον πατέρα της που δείχνει να απολαμβάνει πιο χαλαρός τις στιγμές που ζει μαζί με τη νέα του αγαπημένη. Οι διακοπές στις Μαλδίβες, μακριά από παπαράτσι και αδιάκριτα βλέμματα, άφησαν το ζευγάρι να απολαύσει τον έρωτά του και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικός ο ένας με τον άλλον. Έκαναν μπάνιο στις παραλίες, δοκίμασαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ, χόρεψαν, γέλασαν.

Μπορεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος να μην ήθελε να εμφανίζεται στα instagram stories που ανέβαζε η Νατάσα, ωστόσο η ίδια έδειξε κατά λάθος τον αγαπημένο της με το μαγιό του να απολαμβάνει το χυμό του μέσα από μια καρύδα την ώρα που βρίσκονται σε σκάφος πηγαίνοντας για snorkeling.