Άγνωστο το πότε και εάν θα "ανοίξει" το Πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου - Υπό προϋποθέσεις η διέλευση στη Γέφυρα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες

ΟΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ "ΣΑΡΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεμένα εξακολουθούν να παραμένουν τα πλοία στην πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου, από νωρίς το πρωί λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Σε επικοινωνία του tempo24.gr, με το Λιμενικό Σταθμό Ρίου, άγνωστο είναι το πότε και εάν "ανοίξει" το πορθμείο εντός της ημέρας. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε με το τοπικό λιμεναρχείο. 

Την ίδια ώρα ισχύ εξακολουθούν αν βρίσκονται οι περιορισμοί λόγω ισχυρών ανέμων στην κυκλοφορία οχημάτων κα πεζών στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου "Χαρίλαος Τρικούπης". Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση στο διαδικτυακό ιστότοπο www.gefyra.gr, "απαγορεύεται η διέλευση σε δίκυκλα, τροχόσπιτα, κενά οχήματα με υψηλές πλευρές  Με προσοχή η διέλευση των λοιπών οχημάτων".

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων σύμφωνα με το οποίο στην Δυτική Ελλάδα στον πατραϊκό και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν ακραία καιρικά φαινόμενα, με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους εντάσεως έως και 8 μποφόρ.

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει αύριο, στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων τις βραδινές ώρες της Δευτέρας, αναμένονται βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου, με τους ανέμουν να πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσείς που το βράδυ θα στραφούν δυτικούς εντάσεως 3 μποφόρ.

Άστατος με μεγάλα διαστήματα συννεφιάς προβλέπεται ο καιρός από την Τρίτη έως και την Πέμπτη, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 23 C.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τον καιρό για την Πάτρα

 

 

Διαβάστε επίσης