Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Ρεκόρ των τελευταίων ετών στις διελεύσεις τις ημέρες του Πάσχα

Στις 90.000 ανήλθαν οι διελεύσεις οχημάτων από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης” κατά την έξοδο την Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή αλλά και κατά την επιστροφή τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα.

Συγκεκριμένα χθες Τρίτη πέρασαν από τη Γέφυρα 22.000 οχήματα. Απ’ αυτά τα 16.850 με κατεύθυνση από Αντίρριο προς Ρίο. Μάλιστα για την διευκόλυνση των εκδρομέων, είχαν διατεθεί 8 λωρίδες διοδιών.

Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Πάνω από 24.000 διελεύσεις τη Δευτέρα του Πάσχα

Τα μεγέθη που κατεγράφησαν τις προηγούμενες ημέρες στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τους αριθμούς προ κρίσης, αναφέρε πηγή στο tempo24.gr, ωστόσο καταδεικνύουν αυξητική τάση των χρηστών από το 2016 μέχρι και σήμερα.

Η ροή των χθεσινών διευλεύσεων σύμφωνα με τις διαδικτυακές ενημερώσεις της “Γέφυρα Α.Ε”.

 

30120378_1714618525270398_698439332_n.png

30184571_1714714885260762_1218708420_n.png

 

 

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!