Χώρισαν Μπαλατσινού -Κικίλιας ή όχι;

11/04/2018 | 11:37

Η είδηση του χωρισμού της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια μονοπώλησε τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών. Το μέχρι πρότινος ερωτευμένο ζευγάρι, που όλοι περίμεναν μετά από τη συγκατοίκησή τους να μάθουν για τον γάμο τους ως φυσική εξέλιξη, αιφνιδιάστηκαν.

Οι δυο τους πέρασαν χωριστά πέρασαν το Πάσχα, αλλά μία κίνηση που έγινε πυροδότησε νέες φήμες, ότι οι δυο τους είναι ακόμα ζευγάρι!

Η Μπαλατσινού έκανε like σε μία φωτογραφία του βουλευτή στο Instagram και όσοι το είδαν έσπευσαν να πουν ότι, αν και δεν κάνουν μαζί διακοπές, είναι ακόμα μαζί.

Σε αυτό προστέθηκε η αναφορά της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, όπου σύμφωνα με άνθρωπο από το κοντινό περιβάλλον της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια το ζευγάρι είναι μαζί και όλα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες είναι σενάρια.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ