Πάτρα: Υποψήφιος δήμαρχος ο Πρόεδρος του Ατρόμητου!

Η απλή αναλογική, το είχαμε γράψει, ανοίγει γενικώς τις ορέξεις σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες.  Ιδίως τις υποψηφιότητες ανθρώπων που δεν έχουν εμπλακεί μέχρι σήμερα με την αυτοδιοίκηση και βλέπουν το νέο εκλογικό σύστημα να ευνοεί μια πιθανή κάθοδό τους στον εκλογικό στίβο με προοπτικές εισόδου τους στο δημοτικό συμβούλιoκαι… ποτέ δεν ξέρεις.

Κάπως έτσι και όσο περνάει ο καιρός, εκδηλώνονται όλο και περισσότερες διαθέσεις, και προθέσεις και γίνονται …διερευνητικές, μέσα από τηλέφωνα και προσεγγίσεις από τις οποίες μπορεί να αλιευθούν εν αρχή εντυπώσεις του τύπου «πώς θα σου φαινόταν αν…» και ακολούθως υποσχέσεις στήριξης του αγώνα «σε περίπτωση που…».

Για αυτό το λόγο και  η φετινή Πρωταπριλιά, ήταν ό,τι πεις για φάρσες εμπνευσμένες από το χώρο της αυτοδιοίκησης, καθώς ήταν πολλοί αυτοί που «τσίμπησαν» σαν… έτοιμοι από καιρό, στο πλαίσιο του «έτσι όπως πάει, όλα είναι πιθανά».

Πρωταγωνιστής ο πρόεδρος  του Ατρόμητου Ζαρουχλεϊκων Νεκτάριος Σκόνδρας ο οποίος έκανε πρωταπριλιάτικη φάρσα στο τηλέφωνο λέγοντας ότι επιθυμεί να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση, το 2019. Η φάρσα έκανε το γύρο της πόλης με ταχύτητα φωτός, καθώς ήταν αρκετοί αυτοί που τον πίστεψαν. Κάποιοι μάλιστα άρχισαν να κάνουν και σχόλια επί της.. υποψηφιότητας, ενώ υπήρξαν και ορισμένοι που απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν ότι επρόκειτο περί πλάκας, καθώς είχαν αρχίσει να… ψήνονται.

Γ. Κον.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ