Κωνσταντίνος Τάγκαλος: Ο Πατρινός general manager του ιστορικού Hotel Café Royal πίσω από το μεγάλο event με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ! ΦΩΤΟ

ΓΕΝΙΚΌΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Είναι γενικός διευθυντής σε ένα από τα πιο παλιά και ιστορικά ξενοδοχεία του Λονδίνου. Είναι Πατρινός και φυσικά μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Τάγκαλο, General manager του δημοφιλούς Hotel Café Royal
σημείο συνάντησης όλων των διασήμων του κόσμου!

Ο Κωνσταντίνος Τάγκαλος, ήταν ο άνθρωπος που οργάωνσε το μεγάλο event με το οποίο η εταιρία ROLEX παρουσίασε τη νέα πολυτελή της συλλογή! Τιμώμενο πρόσωπο της μεγάλης εκδήλωσης, ο πρώην σταρ των Αγγλικών γηπέδων, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας. Ο Κωνσταντίνος είχε την ευκαιρία, να τον γνωρίσει από κοντά, όπως και άλλους διάσημους που απολαμβάνουν τις πολυτελείς ανέσεις του  Hotel Café Royal στο Λονδίνο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Τάγκαλος, λειτουργεί και το δικό του καφέ! Ένα ξεχωριστό σημείο ένα καρτ καφέ το λεγόμενο "Alpha London" που βρίσκεται στο Covent Garden London. 

Ο 27χρονος Πατρινός, έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Πάτρα ενώ μένει εδώ και επτά χρόνια στο Λονδίνο, όπου και εργάζεται. Στο ιστορικό Hotel Café Royal ξεκίνησε να εργάζεται αρχές Απριλίου στη θέση του γενικού διευθυντή. 

Β.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ