Πορεία στην Αθήνα για την Ειρήνη Λαγούδη! Συγκέντρωση έξω από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών - Το κάλεσμα γίνεται μέσω της ομάδας "Δικαίωση" στο facebook! ΦΩΤΟ

δείτε το κάλεσμα

Σε συγκέντρωση έξω από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα στις 27 Απριλίου στις 11.00 καλεί η ομάδα στο facebook «Δικαίωση» για την Ειρήνη Λαγούδη, αντίστοιχη ενέργεια που είχε επιχειρήσει να κάνει και στο παρελθόν στο Αγρίνιο χωρίς αποτέλεσμα. «Να βάλουν τέλος στην κοροϊδία και την ανικανότητα των αρμοδίων» επισημαίνεται στο facebook στην συγκεκριμένη σελίδα. Μάλιστα απευθύνουν κάλεσμα ώστε να δοθούν «άμεσα τα αποτελέσματα του DNA».

Η σελίδα όπως αναφέρει το sinidisi.gr έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια ακόμη και από την οικογένεια της Ειρήνης, ενώ διαθέτει 7.000 μέλη. Το κάλεσμα γίνεται από μέλη που προφανώς είναι πεπεισμένοι πως η Ειρήνη Λαγούδη είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας, αν και τα στοιχεία της δικογραφίας μέχρι στιγμής, δείχνουν αυτοχειρία και με την κίνηση αυτή επιδιώκουν να πιέσουν για την ανεύρεση των δραστών. Εκκρεμεί να δούμε αν η δεύτερη αυτή κινητοποίηση στην Αθήνα πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ