Η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη ευχήθηκε ενόψει Πάσχα στο δημοτικό συμβούλιο, “καλή λαϊκή Ανάσταση”

28/03/2018 | 20:20

Αντικείμενο σχολιασμού έγινε η ευχή της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας Κατερίνας Γεροπαναγιώτη για το Πάσχα. Καθώς η σημερινη συνεδρίαση ήταν η τελευταία πριν το Πάσχα, η πρόεδρος είπε να ευχηθεί στο Σώμα. Και το έκανε με το δικό της κομμουνιστικό τρόπο, ευχόμενη “Καλή λαϊκή Ανάσταση” γεγονός που προκάλεσε το γέλωτα σε πολλούς δημοτικούς συμβούλους και την αντίδραση, επίσης σε εύθυμη διάθεση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Χριστόπουλου, Νίκου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος τη διόρθωσε: “Ανάσταση Χριστού περιμένουμε πρόεδρε…”.

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας