Και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας ο γιατρός Ανδρέας Νικολάου - Τί αναφέρει στην ανακοίνωσή του

"εκπορεύτηκε από την προτροπή πολλών φίλων και συναγωνιστών"

Επίσημα ενημερώνει πλέον για την υποψηφιότητά του στη ΝΟΔΕ Αχαΐας ο γιατρός Ανδρέας Νικολάου. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: 

Η απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές εκπορεύτηκε από την προτροπή πολλών φίλων και συναγωνιστών, αλλά και από την προσωπική μου ανάγκη για μία ουσιαστική αλλαγή αντίληψης και λειτουργίας της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στην Αχαΐα.

Σέβομαι την άποψη, την πορεία και το έργο κάθε στελέχους του κόμματος και γνωρίζω ότι ο πλούτος της Νέας Δημοκρατίας είναι η δυνατότητά της να συνθέτει τόσο μεγάλη ποικιλία προσωπικοτήτων και ιδεών.

Διατηρώ όμως και την πεποίθηση ότι πολλά πρέπει να αλλάξουν και να εκσυγχρονιστούν στον κομματικό μηχανισμό και ότι η Νέα Δημοκρατία καλείται τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να αγκαλιάσει όχι μόνο το σύνολο των στελεχών και μελών της αλλά και κάθε πολίτη της Αχαΐας, κοιτάζοντας μόνο το «αύριο» που πρέπει να είναι πολύ καλύτερο για όλους.

Γι’ αυτό και το πρώτο και μεγάλο στοίχημα όλων μας, είναι η μεγάλη συμμετοχή στην εσωκομματική κάλπη. Οι πολίτες της Αχαΐας πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν οι ίδιοι την μορφή και τον χαρακτήρα της παράταξης που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου. Δική μας ευθύνη, λοιπόν, είναι να ανοίξουμε τις πόρτες σε όλους. Και τώρα, αλλά και μετά τις εκλογές…

                                                                  Νικολάου Ανδρεας
                                                                  χειρουργός ορθοπαιδικός

                                                                 Δημ .Σύμβουλος Πάτρας

Διαβάστε επίσης