Πάτρα: Θερμό επεισόδιο οδηγού με φοιτήτρια σε λεωφορείο της γραμμής εννιά του Αστικού ΚΤΕΛ

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε λεωφορείο της γραμμής 9 του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια φοιτήτρια, η οποία δεν είχε εισιτήριο ζήτησε από τον οδηγό να της δώσει όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις επιβαρυμένο με κόστος δύο ευρώ. Η νεαρή, πλήρωσε με χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, με τον οδηγό να την προτρέπει να κατέβει στην επόμενη στάση και να πάρει λεωφορείο άλλης γραμμής καθώς δεν είχε ρέστα . Η ίδια ζήτησε σε ήρεμο ύφος να σταματήσει προκειμένου να «χαλάσει» το 20ευρω , με τον ίδιο να αρνείται  προκαλώντας την αντίδραση της κοπέλας, η οποία ισχυρίστηκε πως δεν προβλέπεται βάσει κάποιου κανονισμού οι επιβάτες να αγοράζουν επιβαρυμένα εισιτήρια με κέρματα και όχι με χαρτονομίσματα.

Ο οδηγός είπε πως δεν πρέπει να έχει εισιτήρια και έχει για εξυπηρέτηση των επιβατών με την φοιτήτρια να του λέει ότι αυτή τη στιγμή δεν την εξυπηρετεί.

Τη λύση έδωσε μια επιβάτης η οποία και έδωσε στην φοιτήτρια εισιτήριο με το συμβάν να λήγει.

πηγη gnomip

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ