Εφιάλτης! 5χρονος είδε να κακοποιούν σεξουαλικά τη μητέρα του 5 ένοπλοι

στη Νότια Αφρική

Θεατής της άγριας σεξουαλικής κακοποίησης της μητέρας του έγινε ένα 5χρονο αγοράκι στη Νότια Αφρική.

Μια ακόμα υπόθεση κακοποίησης που συγκλονίζει τη Νότια Αφρική. Πέντε ένοπλοι παρενόχλησαν σεξουαλικά μια γυναίκα μπροστά στα μάτια του 5χρονου γιου της.

Ήταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης την περασμένη εβδομάδα που πέντε ένοπλοι έσπασαν τη γυάλινη συρόμενη πόρτα ενός σπιτιού στο Knoppieslaagte, μισή ώρα νότια της Πρετόρια.

Στο σπίτι ζει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στα 60 με τα παιδιά και τα εγγόνια του. «Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση εναντίον τους σε 7 μήνες» δήλωσε ο επικεφαλής θεμάτων ασφαλείας στην ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων Afriforum. «Αναγνώρισαν τους δράστες από την προηγούμενη επίθεση».

Τους έδεσαν και άρχισε ο εφιάλτης

Οι δράστες φέρονται να έδεσαν τα μέλη της οικογένειας σε ξεχωριστά δωμάτια. Ζήτησαν από την ηλικιωμένη γυναίκα να τους πει που κρύβει χρήματα. «Της είπαν ότι θα έκαναν κακό στον άντρα της αν δεν συμμορφωνόταν».

Στη διάρκεια της βίαιης εισβολής και της επίθεσης, οι ένοπλοι βίασαν ομαδικά 28χρονη γυναίκα μπροστά στα έντρομα μάτια του 5χρονου γιου της. «Δεν τη βίασαν. Ευτυχώς δεν το πήγαν τόσο μακριά, αλλά είναι εξίσου άθλιο».

Η γυναίκα κατάφερε να απελευθερωθεί γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα και να καλέσει βοήθεια. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στην περιοχή Centurion έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις σε αγροτικές εκτάσεις.

«Δεν είναι σαφές σε αυτό το στάδιο αν η επίθεση σχετίζεται με τις επιδρομές στη γη στην περιοχή και η αστυνομία το ερευνά. Ενθαρρύνουμε τους πολίτες να ενισχύσουν τις δομές ασφαλείας γύρω τους».

Πηγή: News.com.au