Αγώνας Παλαιμάχων Πάτρας - Δερύνειας

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 18 Μάρτη, το πρωί, ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων της Πάτρας, με τους παλαίμαχους της κατεχόμενης κατά το ήμισυ, Δερύνειας της Κύπρου, στο δημοτικό γήπεδο Σαραβαλίου, «Κώστας Ζάρρας».

Στον αγώνα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Δήμαρχος της Δερύνειας, Αντρός Καραγιάννης, που αγωνίστηκε μάλιστα ως παλαίμαχος με την ομάδα της πόλης του. Παρόντες ήταν επίσης, ο σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων σε θέματα αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής των Δημοτικών Γηπέδων, Κώστας Καραγκούνης.

Πριν τον αγώνα, ο Δήμαρχος Πατρέων, είχε την ευκαιρία να δει πώς εξελίσσονται οι εργασίες που πραγματοποιούνται για την κατασκευή καινούργιων αποδυτηρίων στο γήπεδο.

Στο αθλητικό σκέλος, με την ομάδα της Πάτρας, έπαιξαν οι: Πλιάτσικας, Αργυρόπουλος, Χρηστιάς, Σγούρας, Στασινόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Φίλιππας, Κατσαΐτης, Νεμουτιάνος, Σπυρόπουλος, Προσκεφαλάς, Αθανασίου, Κάντζαρης, Ανδρούτσος, Λίγκας, Ζάγκλας, Παπαγιάννης.

Με την ομάδα Αναγέννηση της Δερύνειας, έπαιξαν οι: Καραγιάννης, Ρούσος, Μπέτης, Κοσιαντής, Τάσος, Σάββα, Γιορκάλου, Μιχαήλ, Γιαννακού, Ζανής, Λουκά, Ιωάννου, Βιολάρης, Σταυρινού, Ζαχαρίου, Αντωνίου και Στέκας.

Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε φάσεις και έληξε 0-0.

Διαβάστε επίσης