Μπουτάρης: Ελπίζω ο Ι. Σαββίδης να επενδύσει μέρος από τα 1,6 δισ. στη Θεσσαλονίκη

16/03/2018 | 21:48

Το deal του Ιβάν Σαββίδη με την ιαπωνική εταιρεία Japan Tobacco σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε την ελπίδα, ο ομογενής επιχειρηματίας να επενδύσει στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης κάποια από τα 1,6 δισ. δολάρια της συμφωνίας, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το Tweet:

«Ελπίζω ότι ένα μέρος από τα 1,6 δις δολάρια που προέκυψαν από το deal πώλησης της Donskoy Tabak του κ. Ιβάν Σαββίδη στον Ιαπωνικό κολοσσό JTI να επενδυθεί στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή».

Ανθρωποι του περιβάλλοντος Σαββίδη αναφέρουν πως στρατηγική του επιλογή παραμένει η επένδυση σημαντικών ποσών στην Ελλάδα, πως δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του από την «πατρίδα του».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας