Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 9 μονάδων για ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 9 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (28,5% έναντι 19,5%) και διεύρυνση μισής μονάδας της ψαλίδας σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας καταγράφει η δημοσκόπηση της Pulse για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ που διενεργήθηκε στο διάστημα 11ης -13ης Μαρτίου.

Το 37% των πολιτών επιθυμεί να διεξαχθούν άμεσα εκλογές, ενώ το 36% τις ζητάει στο τέλος της τετραετίας, ενώ συνολικά οι μισοί των ερωτηθέντων (50%) φαίνονται να δίνουν παράταση ζωής στην κυβέρνηση, προκρίνοντας την προσφυγή στις κάλπες στο τέλος της τετραετίας.

Δυο στρατιωτικοί

Η πλειοψηφία κρίνει ως «πολύ σημαντικό» το ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε ποσοστό 62%, ενώ το 16% το κρίνει ως «αρκετά σημαντικό». Μάλιστα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι πλειοψηφική είναι η συγκεκριμένη τάση και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, αρνητικά σε ποσοστό που συνολικά φθάνει το 51% αξιολογούνται οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο ζήτημα (30% των ερωτηθέντων απαντούν «σίγουρα αρνητικά» και 21% «μάλλον αρνητικά», ενώ «σίγουρα θετικά» απαντά το 11%).

Διαβάστε επίσης