Από το Αγρίνιο στο... Βρετανικό "The Voice" για να συναντήσει την Τζένιφερ Χάντσον - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

το ονειρο που έγινε πραγματικότητα για τον Γιώργο Γιγκλά

Πραγματικότητα έγινε το όνειρο ενός Αγρινιώτη θαυμαστή της Αμερικανίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας Τζένιφερ Χάντσον. Ονομάζεται Γιώργος Γιγκλάς και κατάφερε να τη συναντήσει από κοντά, στα γυρίσματα του "The Voice UK", όπου συμμετέχει η Χάντσον

564920_ec5756c89e-b31711b21d495fbf.jpg

Ο νεαρός θαυμαστής της βραβευμένης με Όσκαρ και Γκράμι σταρ, από τον περασμένο Μάρτιο είχε ξεκινήσει να επικοινωνεί με τον μάνατζέρ της, μέσω instagram, ενώ τον Οκτώβριο αυτή η επικοινωνία του επιφύλασσε μία μοναδική έκπληξη.

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα τότε, σε ένα βιντεοσκοπημένο της μήνυμα καλούσε τον νεαρό στα γυρίσματα του “The Voice” της Μεγάλης Βρετανίας, έτσι ώστε να συναντηθούν από κοντά, κάτι το οποίο έγινε τελικά το Σάββατο 10 Μαρτίου.

Ο Γιώργος Γιγκλάς μαζί με τον πατέρα του βρέθηκαν στα γυρίσματα της εκπομπής ως καλεσμένοι και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη αυτή τηλεοπτική παραγωγή και να γνωρίσουν τους συντελεστές της. Μάλιστα με τη διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια τράβηξαν μαζί κι ένα σύντομο video όπου στέλνουν χαιρετίσματα στην Ελλάδα

564920_ef8a83b247-bc0775de50c5365b.jpg

564920_7843a72c95-ad801af8db0633be.jpg

Επίσης, ο νεαρός θαυμαστής της σταρ, είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και να μιλήσει μαζί της, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε αυτή την εμπειρία με τους φίλους του στο facebook αναρτώντας μία φωτογραφία στην οποία στέκεται δίπλα της, ενώ αυτή κάθεται στην γνωστή κόκκινη καρέκλα των κριτών του “The Voice”.

H Τζένιφερ Χάντσον κάλεσε μάλιστα τον νεαρό Αγρινιώτη στο Λος Άντζελες τον Ιούλιο όπου θα δώσει συναυλίες.

Πηγή - φωτο: agriniopress.gr

 

Διαβάστε επίσης