Αυτοί είναι οι ληστές που βίαζαν επί 12 ώρες 47χρονη - Θεατής η ηλικιωμένη μητέρα της

στο Περιστέρι

Ο κτηνώδης βιαστής-ληστής επικαλέστηκε… κενά μνήμης κατά την απολογία του για τον άγριο βιασμό, βασανισμό της 47χρονης, πριν από ένα χρόνο, μπροστά στα μάτια της 89χρονης μητέρας της μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι. «Θυμήθηκε» όμως τα πάντα που ενοχοποιούσαν τον αδίστακτο συνεργό του, ο οποίος είναι έγκλειστος σε φυλακές της Αλβανίας, όπως προκύπτει από την δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του, οι αστυνομικοί μετά την σύλληψή του.

Στις 8 Μαρτίου 2018, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο MECO ή SINA DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντα την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία, έξω από το σπίτι του στην οδό Αισώπου 10 στο Περιστέρι.

upl5aaa070c58888.jpg

Ο συγκεκριμένος μαζί με τον KRASNIQI SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME, γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία, ο οποίος είναι φυλακισμένος στην Αλβανία για ληστείες, στις 11 Μαρτίου 2017, επεφύλασσαν… 12 φρικτές ώρες για την άτυχη 47χρονη γυναίκα και την ηλικιωμένη μητέρα της.

upl5aaa07182cd08.jpg

Ήταν 01:30 εκείνο το βράδυ της φρίκης όταν οι δύο δράστες φορώντας κουκούλες και γάντια μπήκαν στην ισόγεια κατοικία, μητέρας και κόρης, στο Περιστέρι. Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, οι δράστες επέδειξαν ιδιαίτερη βιαιότητα χτυπώντας με γροθιές και κλωτσιές τις άτυχες γυναίκες, τις οποίες έδεσαν με σκοινί. Ο τόπος του… μαρτυρίου, μεταφέρθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου για αρκετές ώρες συνέχιζαν να τις βασανίζουν προκειμένου να τους αποκαλύψουν που κρύβουν χρήματα και κοσμήματα. Κατά τη διάρκεια του βασανισμού, οι δύο δράστες προέβησαν σε αποτρόπαιες ενέργειες, που εκδηλώθηκαν επαλειμμένα στο κορμί της 47χρονης γυναίκας, με θλιβερό «θεατή» την ηλικιωμένη μητέρα της. Στις 13:00 το μεσημέρι, ο 74χρονος θείος και αδερφός των δύο θυμάτων, που έμενε στον επάνω όροφο, επιστρέφοντας στο σπίτι του, αναζήτησε τις δύο γυναίκες και όταν μπήκε στο διαμέρισμά τους, δέχθηκε την επίθεση των δύο δραστών, οι οποίοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τράπηκαν σε φυγή.

Εξαιτίας της σοβαρότητας της υπόθεσης, σχηματίστηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα με μοναδικό αντικείμενο έρευνας την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών της ειδεχθούς εγκληματικής ενέργειας. Αρχικά περιορίστηκε ο κύκλος των υπόπτων, με την έρευνα να καταλήγει στους δύο κατηγορουμένους. Στις 8 Μαρτίου 2018, εντοπίστηκε ο 25χρονος να οδηγεί το αυτοκίνητο συγγενούς του χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης και συνελήφθη.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε ένα γυναικείο ρολόι, μία γυναικεία καρφίτσα και ένα ασημένιο δακτυλίδι, τα οποία οι αστυνομικοί έδειξαν στις άτυχες γυναίκες, που αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα ότι προέρχονται από την ληστεία σε βάρος τους.

Λίγο αργότερα, η άτυχη Μαρία, πίσω από το… φιμέ τζάμι της αίθουσας αναγνωρίσεων υπόπτων, ανάμεσα σε άλλα άτομα «κομπάρσους» με παρόμοια χαρακτηριστικά αναγνώρισε τον 25χρονο βιαστή της, ενώ από φωτογραφία που της επιδείχθηκε προσομοίασε σχεδόν σε απόλυτο βαθμό και τον δεύτερο κατηγορούμενο. Από τον 25χρονο ελήφθη στοματικό επίχρισμα, το οποίο αργότερα ταυτοποιήθηκε με το γενετικό υλικό ενός εκ των δραστών του βιασμού της άτυχης γυναίκας.

Εξεταζόμενος ο MECO ή SINA DONALD παραδέχθηκε τη ληστεία που έκανε μαζί με τον ξάδερφό του  KRASNIQI SOKOL, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ήταν αυτός που στοχοποίησε τις δύο γυναίκες καθώς τις είχε παρακολουθήσει κατά τη διάρκεια τακτικών αναλήψεων τους από τράπεζες της περιοχής. Το βράδυ της ληστείας, ισχυρίστηκε πως ο ξάδερφός του μπήκε στο σπίτι των δύο γυναικών από ένα παράθυρο και στη συνέχεια άνοιξε να μπει και εκείνος, ενώ ο… ξάδερφος χτύπησε τα θύματα. Αναφορικά με τον βιασμό είχε πάθει αμνησία…

Ο… ξάδερφος μετά την αποτρόπαια πράξη του συνελήφθη στα Μελίσσια και απελάθηκε στην Αλβανία, όπου συνελήφθη και εκεί μετά από καταδίωξη αστυνομικών έπειτα από ληστεία και είναι έγκλειστος σε φυλακές της γειτονικής χώρας.

Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ