Πάτρα: Λήγει σήμερα το τελεσίγραφο των καθαριστριών του “Αγίου Ανδρέα”

Την αναστολή μέχρι σήμερα Παρασκευή της απεργιακής κινητοποίησής τους απόφάσισαν οι καθαρίστριες του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρεας”, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.

Οι εργαζόμενες από τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Θόδωρο Σερεμέτη να πάρει πίσω την προκήρυξη των θέσεων και να την επαναφέρει με τις βελτιώσεις που του ζητούν.

Σε αντίθετη περίπτωση θα κατέλθουν σε επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες με την κάλυψη του συλλόγου ιδιωτικών υπαλλήλων στον οποίο γράφτηκαν πλέον όλες οι καθαρίστριες του Αγ. Ανδρέα.

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της