Φινάλε δόθηκε στην οδυνηρή περιπέτεια των Άνδεων- Aπό καρδιακή ανακοπή ο θάνατος του Δημήτρη Κωνσταντίνου- Επιστρέφει ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος

"Φινάλε δόθηκε σήμερα στην οδυνηρή περιπέτεια των Άνδεων με την έκδοση του επίσημου ιατροδικαστικού πορίσματος και την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης της εισαγγελίας της Μεντόζα, για τα αίτια του αφνίδιου θανάτου του γιατρού Δ. Κωνσταντίνου στο όρος Aconcagua, ο οποίος δυστυχώς οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή" έγραψε στο fb ο επικεφαλής της αποστολής Παναγιώτης Κοτρωνάρος που επιστρέφει επιτέλους στην Ελλάδα μετά από περιπέτεια δύο μηνών.
"Μετά από αυτή την εξέλιξη και με γραφειοκρατικές καθυστερήσεις δύο μηνών, που οδήγησαν στην δική μου αντίδραση διαμαρτυρίας, ανοίξε ο δρόμος για την επιστροφή μου στην Ελλάδα, οπότε θα δώσω κανονικά το παρόν στην ετήσια χειμερινή ανάβαση στον μυθικό Όλυμπο, που διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά το Basecamp, το τριήμερο 17-18-19 Μαρτίου 2018. Ευχαριστώ όλους και ειδικά τους λιγοστούς Έλληνες ομογενείς της Μεντόζα για την στήριξη και την συμπαράσταση σε αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή" καταλήγει το μήνυμα του Παναγιώτη Κοτρωνάρου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ