Ξεσπά η Φουρέιρα: Είναι ντροπή να σου λένε ότι είσαι από την Αλβανία, να πας με την Αλβανία στη Eurovision

"Πας σε μια δισκογραφική και σε διώχνουν"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ-Α-Τετ» του ΡΙΚ1 βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα, αποκαλύπτοντας όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της “Eurovision” στη Λισαβόνα ερμηνεύοντας το τραγούδι «Fuego» σε μουσική - στίχους και παραγωγή του συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (ALEX P.) άνοιξε την καρδιά της στον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε μεταξύ άλλων για...την καταγωγή της και τα σχόλια που άκουσε στην αρχή της καριέρας της: "Πας σε μια δισκογραφική και σε διώχνουν γιατί είσαι από την Αλβανία. Λες "Είναι δυνατόν; Δεν θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα επειδή είμαι από την Αλβανία;". Όταν σε απορρίπτουν στεναχωριέσαι και λες "τι να κάνω;". Όταν πια κατάλαβα ότι ο κόσμος αγάπησε την Ελένη και μετά τον νοιάζει από που είναι η Ελένη είπα ότι πρέπει αυτό να σταματήσει...".

... την αρνητική κριτική που δέχθηκε για τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό: "Είναι ντροπή για τον κόσμο να ακούει ένα νέο παιδί να λέει: "Είσαι από την Αλβανία, να πας με την Αλβανία στην Eurovision". Νιώθω ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο γιατί έχω τρεις πατρίδες...".

... τα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν πήγε στην Ελλάδα: "Δεν μου έλλειψε ποτέ το φαγητό γιατί είχα δύο γονείς που δεν θα τρώγανε για να φάμε εμείς. Δεν είναι εύκολο να φεύγεις από μια χώρα με σφαίρες, να μη ξέρεις τι είναι αυτό και να λες με φόβο: "τι γίνεται;" και να πηγαίνεις σε κάτι καινούριο και να πρέπει να χτίσεις τη ζωή σου από την αρχή...".

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ