Πάτρα: "Έκλεισαν" τη "φονική" Αριστοτέλους - Πορεία διαμαρτυρίας από τους κατοίκους της Περιβόλας - Απαιτούν μονοδρόμηση και πεζοδρόμια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ

συμβολικη διαμαρτυρια

Νεότερη ενημέρωση: 

Συμβολικός αποκλεισμός και πορεία αυτή την ώρα στην οδό Αριστοτέλους στην Περιβόλα από κατοίκους και φορείς της περιοχής. Απαιτούν πεζοδρόμια και μονοδρόμηση. Αφορμή τα τελευταία ατυχήματα αλλά και το θάνατο του άτυχου νεαρού Χρήστου Νταβλούρου. 

 

 

Συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής της Περιβόλας. Ζητούν άμεσα μέτρα για την οδό Αριστοτέλους. Θεωρούν ότι η κεντρική οδός της Περιβόλας είναι επικίνδυνη. Δεν έχει διαγράμμιση, πεζοδρόμια και επαρκή σήμανση. Εκτός του είναι ιδιαίτερα στενός ο δρόμος, τη στιγμή που η κυκλοφορία του είναι καθημερινά αυξημένη. Οι φορείς της περιοχής απαιτούν, όπως μας λένε, άμεσα έργα που θα αποκαταστήσουν την ασφάλεια. "Τρέμουμε να περπατήσουμε για να πάμε στα σπίτια μας", μεταφέρουν οι κάτοικοι στο tempo24.gr. Η συμβολική διαμαρτυρία της περιοχής στο ύψος του κόμβου στο Καφούρ, γίνεται σήμερα το πρωί με αφορμή το θάνατο του νεαρού Χρήστου Νταβλούρου που έχασε τη ζωή του στη "φονική" Αριστοτέλους, αλλά και τα συνεχή τροχαία που σημειώνονται στην περιοχή. 

Σε λίγο θα πραγματοποιήσουν συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου και πορεία. Οι κάτοικοι ζητούν μονοδρόμηση και πεζοδρόμια. 
 

 

 

Κάτοικοι και φορείς μαζεύουν υπογραφές. Το έγγραφο μαζί με τις υπογραφές τους θα προωθηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Διαβάστε επίσης