Απόστολος Κατσιφάρας: «Πρόωρη η συζήτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές»

Δημόσια θέση, γύρω από τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να «φλερτάρει» με τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, πήρε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» και τον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελόπουλο.

Σύμφωνα με τον κ. Κατσιφάρα, η συζήτηση αυτή είναι πρόωρη, άκαιρη και άτοπη, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτή την χρονική περίοδο, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η συνέχιση του έργου της Περιφερειακής Αρχής.

«Είναι κάτι πρόωρο. Η Περιφερειακή μας Αρχή είναι μία ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη. Είναι άκαιρη η συζήτηση αυτή και το όλο θέμα άτοπο. Καμία επανεκλογή δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Ας μείνει λοιπόν στην άκρη η εκλογολογία και να σταματήσει η κομματικοκρατία. Κοιτάμε τη δουλειά μας και το έργο μας. Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα και αυτό θα γίνει με τον πιο καθαρό τρόπο. Μην βάζουμε όμως το κάρο μπροστά από το άλογο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Τροφή στα σενάρια έδωσαν προ ημερών δηλώσεις του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ταφλανίδη σε συνέντευξή του στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» στην εκπομπή «ΠΡΟΣΩΠΩΝ… ΕΡΓΑ» με τον Σωκράτη Τσόμπο και του Βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σπαρτινού.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ