Αγρίνιο: Νέες καταγγελίες για τη δράση του 30χρονου παιδόφιλου που εμφανίστηκε στο δικαστήριο ...χαμογελαστός- BINTEO

Προκλητικός και χαμογελαστός εμφανίστηκε στα δικαστήρια Αγρινίου ο άνδρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων αγοριών. Ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί. Εκεί βρέθηκε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος με την κάμερα του STAR.

«Τα πράγματα δεν έχουν γίνει ακριβώς όπως τα λένε. Θα τα πω όλα στην απολογία μου». Αυτό φέρεται να είπε στον ανακριτή ο 30χρονος, ο άνθρωπος που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- για καιρό ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των ανηλίκων του Αγρινίου!

«Ζήτησε και πήρε εκ νέου προθεσμία για το Σάββατο 10 Μαρτίου. Τον βαραίνουν οι κατηγορίες περί γενετήσιας ελευθερίας και κακοποίησης των ανηλίκων. Πρέπει να φτάσουν όλες οι καταγγελίες στον εισαγγελέα» υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες καταγγελίες από οργισμένες μητέρες που ζητούν να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που φέρεται να ασέλγησε στα 14χρονα παιδιά τους.

«Το πιο σοκαριστικό είναι αυτό που είδα μετά. Στην ασφάλεια. Ήταν στο κινητό του, όχι στο Facebook, το οποίο του έλεγε «Τί ώρα θα κάνουμε τη δουλειά; Έλα θα κάνουμε τη δουλειά και θα φύγουμε». Κι έχω πάθει σοκ! «Πες στην μάνα σου ότι θα πας στον πατέρα σου, πες στον πατέρα σου ότι θα πας σε ένα φίλο σου για να βγούμε μαζί»!» περιγράφει μητέρα μαθητή.

«Αφού έγινε γνωστό αυτό το συμβάν, συζητούσαν όλοι γι’ αυτό το θέμα. Πολλά παιδιά είπαν ότι τους είχε στείλει το ίδιο άτομο μήνυμα» αποκαλύπτει μαθητής.

Οι περιγραφές προκαλούν ανατριχίλα. Ο 30χρονος προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook. Κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους κι ύστερα τα μυούσε στον αρρωστημένο κόσμο του!

«Τον ίδιο τον είχα συναντήσει πολλές φορές με το γιο μου να τον χαιρετάει σε διάφορα μέρη, απ’ έξω από το μαγαζί που δούλευε, στην πλατεία μου έλεγε μαμά ο γνωστός μου ο τάδε» λέει η μητέρα.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να σπάσει τη σιωπή του το Σάββατο, όπου και θα ξαναβρεθεί ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης