Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 30χρονος παιδόφιλος του Αγρινίου - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 30χρονος παιδόφιλος, που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων αγοριών.

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες από μητέρες για τον «δράκο» του Αγρινίου που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος των παιδιών τους. Μετά τη σύλληψή του, τα στόματα ανοίγουν κι οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν.

«Στον γιο μου… μιλάμε τον κατέστρεψε! Δεκαπέντε λεπτά κράτησε αυτό το βασανιστήριο. Στο άλλο παιδάκι περίπου δυο λεπτά μέχρι να ολοκληρώσουν και τα δυο παιδιά. Προσπάθησε να τους κάνει και στοματικό σεξ, αντέδρασαν και τα δυο. Δεν το δέχθηκαν!». Είναι η σοκαριστική περιγραφή μιας ακόμη μητέρας από το Αγρίνιο. Ο 14χρονος γιος της και ο κολλητός του φίλος έπεσαν στα δίχτυα του 30χρονου «δράκου»!

«Το παιδάκι το άλλο φοβόταν, έκλαιγε συνεχόμενα, με παρακαλούσε! «Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση, δε θα πάμε στην αστυνομία. Φοβάμαι” Είναι ακόμα φοβισμένο» εξηγεί η μητέρα.

 «Μετά τη σύλληψη δέχθηκα πάνω από 30 κλήσεις από μητέρες που τα παιδιά τους είχαν επαφή με τον άνδρα» λέει ο δικηγόρος Νίκος Καλατζής.

Κοινό μυστικό στον μαθητόκοσμο του Αγρινίου οι πράξεις ασέλγειας του 30χρονου

«Ήταν γνωστός σε πολλά παιδιά. Είχε στείλει σε πολλά παιδιά, μόνο αγόρια όμως, να συναντηθούν από κοντά, στο σπίτι του ή στο σπίτι τους. Δήθεν να παίξουν FIFA» περιγράφει μαθητής.

Ο κατηγορούμενος εντόπιζε τα ανήλια αγόρια που του άρεσαν σε καφετέριες της περιοχής. Τα έβλεπε και στο μαγαζί που δούλευε. Ήταν εστιατόριο με γρήγορο φαγητό, για το οποίο έκανε delivery. Μετά, «ψάρευε» τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook. Τους έταζε αγκαλιές αλλά και… μικροποσά των 3 και 5 ευρώ για να συναντηθούν!

Πηγή: sinidisi.gr, star.gr - δείτε ΕΔΩ βίντεο

Διαβάστε επίσης