ΕΛΣ: Δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της, η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) προσφέρει 300 δωρεάν θέσεις σε ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας του Γκαετάνο Ντονιτσέττι, «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ», την Τρίτη 13 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ένα από τα αριστουργήματα του ρομαντικού μπελ κάντο, η «Λουτσία ντι Λαμμερμούρ» του Γκαετάνο Ντονιτσέττι, επιστρέφει στην ΕΛΣ μετά από 37 χρόνια, στην πρώτη συμπαραγωγή της με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

Από τις 14 Μαρτίου και για οκτώ παραστάσεις η εντυπωσιακή Λουτσία, που «τάραξε» τα νερά στο Λονδίνο, ανεβαίνει στην πολυσυζητημένη σκηνοθεσία της Κέιτι Μίτσελ και σε μουσική διεύθυνση Γιώργου Πέτρου και Ζωής Τσόκανου, με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή, με την επίδειξη δελτίου - βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας, θα γίνει στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, από τις 12:00 έως τις 15:00. Σημειώνεται, ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου-βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια. Πληροφορίες: 213 0885700.

naftemporiki.gr