Νέες αποκαλύψεις και καταγγελία για τρίτο 14χρονο θύμα του 30χρονου παιδόφιλου στο Αγρίνιο - ΗΧΗΤΙΚΟ

Μητέρα «Τα είπα στην αστυνομία εδώ και 5 μήνες…τον γνώριζαν μου είπαν ότι τον είχαν πιάσει με πορνογραφικό υλικό παλαιότερα!!»
https://youtu.be/CyLSeuj5dUs

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες των δύο μανάδων από το Αγρίνιο ότι τα παιδιά τους έπεσαν θύματα  «σεξουαλικής κακοποίησης» από 30χρονο , ο οποίος τους πλήρωσε για να μη μιλήσουν. Και ενώ η προανάκριση  από την αστυνομία βρίσκεται  σε εξέλιξη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioSite.gr υπάρχει και τρίτη περίπτωση παιδιού .

Το συγκλονιστικό περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες στην αστυνομία και την δημοσιοποίηση στοιχείων από την ίδια την μητέρα όπου την περασμένη  Παρασκευή και  το Σάββατο  έγιναν και οι πρώτες καταθέσεις για τις δύο περιπτώσεις των 14χρονων.

Ο 30χρονος,  φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει  και κατά το παρελθόν την αστυνομία και φέρεται να προσέγγισε τους δυο 14χρονους και αφού τους έπεισε τους οδήγησε στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι του  είδαν ταινία πορνό και στην συνέχεια ο 30χρονος αυνανίστηκε μπροστά τους και με βάση τις μαρτυρίες  αυνάνισε και τους ανηλίκους. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο 30χρονος χαρτζιλίκωσε τους ανηλίκους για να μην μιλήσουν, όμως ο ένας μίλησε και έτσι ξεκίνησε σιγά-σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της σοκαριστικής υπόθεσης.

Σήμερα μάλιστα και τρίτη μητέρα, κατήγγειλε αποκλειστικά στο AgrinioSite.gr, πως και ο γιος της δεχόταν προτάσεις από τον 30χρονο να βρεθούν και πως είχε πάει  και στο σπίτι τους.Αποκαλύπτει πως τον παρότρυνε να ξυρίσει τα γεννητικά του όργανα,όπως και το έκανε, πως δεχόταν αμέτρητα μηνύματα στο φ/β και στο κινητό, τα οποία εντόπισε η ίδια η μητέρα και κατήγγειλε το περιστατικό τον Οκτώβριο του 2017 στην αστυνομία, χωρίς όμως η έρευνα να συνεχιστεί ή να γίνει το παραμικρό!

Διαβάστε επίσης