Συνελήφθη ένας άντρας που κατηγορείται ότι έκλεψε το Όσκαρ της Φράνσις Μακντόρμαντ

Συνελήφθη ένας άνδρας που κατηγορείται ότι έκλεψε το Όσκαρ α΄ γυναικείου ρόλου που απονεμήθηκε στη Φράνσις Μακντόρμαντ κατά τη διάρκεια του επίσημου γκαλά μετά την τελετή απονομής των περίοπτων βραβείων κινηματογράφου, έγινε γνωστό σήμερα από την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Ο Τέρι Μπράιαντ, ηλικίας 47 ετών, τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής ενώ ορίστηκε εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Νόρμα Άισενμαν.

Ο Μπράιαντ συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ αφού η Αμερικανίδα ηθοποιός έχασε για σύντομο χρονικό διάστημα το χρυσό της αγαλματίδιο κατά τη διάρκεια του πάρτι που παραδοσιακά πραγματοποιείται στο Χόλιγουντ μετά τη λαμπερή τελετή απονομής. 
Το Όσκαρ της Φράνσις Μακντόρμαντ βρέθηκε και κατόπιν επεστράφη στην ηθοποιό.

Ο Μπράιαντ είχε αναρτήσει ένα βίντεο όπου εμφανιζόταν να φοράει σμόκιν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και να κρατά το Όσκαρ, λέγοντας στους άλλους καλεσμένους ότι είναι μεταξύ των νικητών.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί με ποια ακριβώς ιδιότητα παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ωστόσο η αστυνομία διαβεβαιώνει ότι είχε πρόσκληση.

«Έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα, η Φράνσις και το Όσκαρ της επανασυνδέθηκαν. Γιόρτασαν αυτήν την επανένωση με ένα διπλό τσίζμπεργκερ» δήλωσε ο ατζέντης της Μακντόρμαντ Σάιμον Χολς.

Η Μακντόρμαντ βραβεύτηκε με το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας της για το ρόλο της στην ταινία «Οι Τρεις Πινακίδες έξω Από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι».

Διαβάστε επίσης