Πάτρα: Σήμερα ημερίδα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό στο Επιμελητήριο Αχαΐας

από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας προσφέρει δωρεάν στα μέλη τους ημερίδα με τίτλο «Ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μια μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία». 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 από τις 17.30 – 21.30 στο Επιμελητήριο Αχαΐας,Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα.

Ο επιχειρηματικός κόσμος δεν έχει ανάγκη μόνο από οικονομικές αναλύσεις.  Από μεγάλου κύρους οικονομολόγους, οι οποίοι θα του πουν την φιλοσοφία τους για την παγκόσμια οικονομία και θα του αναφέρουν την άποψη τους για την παγκοσμιοποίηση.  Δεν έχει ανάγκη καν από φιλοσοφία, από παρουσίαση της μίζερης κατάστασης, δεν θέλει απέλπιδες προσπάθειες πωλησιακής προσέγγισης.

Έχει ανάγκη από στήριξη, από πραγματική ουσιαστική πρακτική υποστήριξη, από ενθάρρυνση και υποκίνηση. 

Σήμερα που 280.000 επιχειρήσεις έχουν κλείσει και 450.000 επιχειρήσεις ή ιδιώτες έχουν κόκκινο δάνειο, δεν είναι ενοχικό να έχετε πρόβλημα με τις υποχρεώσεις σας. Δεν πρέπει ούτε να ντρέπεστε ούτε να αυτό-μαστιγώνεστε. Κυρίως δεν επιτρέπεται να είστε αδρανής.  Η ενημέρωση και η εκπαίδευση είναι σημαντικό εφόδιο.

Η ημερίδα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, διευθυντικά στελέχη όλων των λειτουργιών της επιχείρησης, λογιστές, φοροτεχνικούς,, οικονομικούς διευθυντές, στελέχη πωλήσεων χρηματοοικονομικού κλάδου, συμβούλους επιχειρήσεων. Επίσης, σε κάθε στέλεχος που διαπιστώνει ότι κάτι μη – βιώσιμο μπορεί να μετατραπεί σε βιώσιμη επιχείρηση. 

Η θεματολογία διαμορφώνεται σε 10 θεματικές ενότητες και 1 προσάρτημα:

Οικονομική Κρίση 2009- 2016
Τραπεζικό σύστημα και επιχειρήσεις
«Κόκκινα Δάνεια» – Ορισμός και Προσέγγιση
Διαχείριση Κόκκινων Δανείων Νόμος 4469–Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων– Σκοπός της σημερινής εκπαίδευσης– Σκοπός του νόμου
Σημεία κλειδιά
Περιεχόμενο Αίτησης
Ιδανικός τρόπος χειρισμού
Βασικά σημεία ΠΟΛ.1105/2017 & ΠΟΛ.1124/2017 για Ασφαλιστικά Ταμεία και Δημόσιο
Παραδείγματα Δράσης Εξωδικαστικού
Παραδείγματα Δράσης

Προσάρτημα: Διαφορές από την διαδικασία του άρθρου 106β του Πτωχευτικού Κώδικα.

 

Ομιλητής της ημερίδας είναι ο κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, CEO & Founder της εταιρίας, ΒUSINESS SUPPORT SERVICES. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και οικονομικής διεύθυνσης σε ένα χαρτοφυλάκιο άνω των 100 επιχειρήσεων – πελατών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, Τηλ. 2610 318 573 / 2610 336 352, κ. Ευαγγελία Ζαργάνα, email: [email protected]www.eede.gr

Επιμελητήριο Αχαΐας, Τηλ. 2610 277 779 (εσωτ. 11), κ. Νόρα Νικολοπούλου, email: [email protected]www.e-a.gr

 

Διαβάστε επίσης