Ενα ταξίδι στην Ελλάδα ανάμεσα στα δώρα των φετινών βραβείων Οσκαρ

Μπορεί όσοι είναι υποψήφιοι για τα φετινά Οσκαρ να σκέφτονται όλη την ώρα αυτό το περίτεχνο χρυσό αγαλματίδιο, το οποίο μπορεί εν τέλει να βρεθεί και στα δικά τους χέρια, ωστόσο υπάρχει ακόμη μία καλή πλευρά.

Τι;Τα δώρα που δίνονται στους συμμετέχοντες, τα περισσότερα από τα οποία είναι πολυτελή.

Και μην νομίζετε πως μιλάμε για κάποιο ρολόι ή κοσμήματα, αλλά πανάκριβα δώρα που κοστίζουν ακόμη και 100.000 δολάρια.

Ποιο είναι το πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελλάδα ως δώρο στα Οσκαρ

Αυτό τον χρόνο, λοιπόν, ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει δώρο στα Οσκαρ μπορεί να βρεθεί στην Ελλάδα για μία νύκτα και συγκεκριμένα σε ένα 5στερο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

Το πρόσωπο, λοιπόν, που θα κερδίσει θα μείνει στο ξενοδοχείο Avaton το οποίο βρίσκεται στην Ουρανόπουλη Χαλκιδικής μερικά μέτρα μακριά από την θάλασσα.

Το κατάλυμα διαθέτει ιδιωτική παραλία και 16 ιδιωτικές μονάδες με τις περισσότερες να έχουν την δική τους βεράντα και κάποιες και ιδιωτική πισίνα.

Φημισμένο για την διεθνή και μεσογειακή του κουζίνα, το Avaton Luxury Villas Resort μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και κάποιον πολύ διάσημο σταρ από τα Οσκαρ, ο οποίος θα έχει έτσι την μοναδική ευκαιρία να επισκεφτεί την χώρα μας.

Μάλιστα στο πολυτελές ξενοδοχείο υπάρχει εκτός από μασάζ και ιδιωτικές υπηρεσίες μεταφοράς με λιμουζίνα ή ελικόπτερο, ενώ οργανώνονται και ημερήσιες κρουαζιέρες.

Οσον αφορά την διακόσμηση, είναι αρκετά «νησιώτικη» με το λευκό και το μπλε να είναι τα βασικά χρώματα στο εσωτερικό των τεράστιων δωματίων.

Το καλύτερο απ΄όλα όμως είναι η ιδιωτική πισίνα, η οποία είναι τοποθετημένη γύρω από μία ξύλινη κατασκευή, όπου περιτριγυρίζεται από φυτά, δίνοντας έτσι την αίσθηση της απόλυτης απομόνωσης.

Τέλος τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα τον καταγάλανο κόλπο της Κομίτσας με αποτέλεσμα σίγουρα να ερωτευτεί την τοποθεσία και τις εγκαταστάσεις όποιος είναι ο τυχερός των Οσκαρ.

Βέβαια όσοι δεν κερδίσουν αυτό το δώρο δεν θα στεναχωρηθούν και πολύ καθώς στο μενού είναι ένα ταξίδι στην Χαβάη, ένα στην Τανζανία και ένα στην Ουνγκούτζα.

Αναλυτικά τα δώρα των φετινών βραβείων:

Πάντως ένα ταξίδι στην Ελλάδα είναι μόνο ένα από τα πολυτελή δώρα που θα κερδίσουν οι φετινοί υποψήφιοι των βραβείων, καθώς ο κατάλογος περιλαμβάνει εκτός από ταξίδια… φαγητά, προϊόντα καλλυντικών, ακόμη και λεμονάδα.

Συγκεκριμένα οι τυχεροί θα κερδίσουν:

Ταξίδι 12 ημερών στην Τανζανία και την Ζανζιβάρη

Μία εβδομαδιαία θεραπεία σπα

Ταξίδι 6 ημερών στην Χαβάη

10 μαθήματα personal training

Διαμονή για μία νύχτα στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Χαλκιδική

Κραγιόν

Συσκευή bluetooth αξίας 159 δολαρίων

Λεμονάδα

Μπαμπάκια για να απορροφούν τον ιδρώτα

Βρώσιμα σοκολατένια σκουλαρίκια

Κοσμήματα αξίας από 40 έως 1.600 ευρώ

Προϊόντα αντιγήρανσης

Συνεδρίες διάρκειας 18 λεπτών για να αντιμετωπιστούν οι φοβίες

Δωρεές σε καταφύγια ζώων

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης