Η Μπαλατσινού απαντά στις φήμες για εγκυμοσύνη - ΒΙΝΤΕΟ

«Όταν λέμε μεγάλες κουβέντες στη ζωή, έρχεται κάτι και το λουζόμαστε, οπότε καλύτερα είναι να μη δηλώνουμε τίποτα»

Στις φήμες για το αν περιμένει παιδί και αν πρόκειται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Κικίλια απάντησε στην κάμερα η Τζένη Μπαλατσινού.

«Τρίδυμα έχω! Πραγματικά δεν ξέρω πώς όλο αυτό ακούστηκε και πήρε αυτές τις διαστάσεις. Όπως λέει ο Μαρκ Τουέιν: Ένα ψέμα κάνει τον γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να προλάβει να βάλει τα παπούτσια της. Για όλους τους ανθρώπους αν το θέλουν και συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι ευχάριστο, αλλά από τη στιγμή που έχουμε απαντήσει... » είπε η ίδια.

«Ξέρεις πόσο μελάνι έχει χυθεί και δεν ισχύει; Ούτε ο γάμος, ούτε η εγκυμοσύνη ισχύει».

«Η μετακόμιση ισχύει. Συγκατοικούμε. Δυσκολεύτηκα στην μετακόμιση. Πολλή κούραση. Να δουλεύεις, να μετακομίζεις, να έχεις παιδιά και σκυλιά δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου αλλά τα κατάφερα καλά. Μπορεί να το κάνω και δουλειά, να αναλαμβάνω μετακομίσεις και μεταφορές».

Στη συνέχεια είπε: «Αν ξαναπαντρευόμουν θα το συζητούσα με τη μαμά μου, με την κολλητή μου. Είναι πολύ γυναικεία συζήτηση και πολύ βαθιά. Δεν μπορείς να πεις ναι ή όχι έτσι απλά. Όταν λέμε μεγάλες κουβέντες στη ζωή, έρχεται κάτι και το λουζόμαστε, οπότε καλύτερα είναι να μη δηλώνουμε τίποτα γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης