Αχαΐα: Μετατίθεται η ημερομηνία εκλογής Συνέδρων για το Κίνημα Αλλαγής

στις 11 Μαρτίου θα στηθούν οι κάλπες

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση του Προέδρου της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας Αντώνη Βγόντζα και του Βασίλη Κεγκέρογλου, Συντονιστή του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθεί 16, 17, 18 Μαρτίου ανακοινώνονται τα παρακάτω:

1. Παρατείνεται η εγγραφή μελών μέσω της ιστοσελίδας kinimaallagis.gr έως και την Πέμπτη 1 Μαρτίου και μέχρι 12.00 το βράδυ, με δυνατότητα καταβολής της οικονομικής εισφοράς και κατά την ημέρα εκλογής.

2. Παρατείνεται η υποβολή υποψηφιοτήτων ανάδειξης συνέδρων έως και την Παρασκευή 2 Μαρτίου, μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι.

3. Απόσυρση υποψηφιότητας μπορεί να γίνει έως και τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Μαρτίου.

4. Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί προσομοίωση της διαδικασίας σε όλα τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν.

5. Η εκλογική διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα διεξαχθούν την Κυριακή 11 Μαρτίου, με δικαίωμα ψήφου μόνο από όσους έχουν εγγραφεί ως μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.

Με στόχο την πλήρη ανανέωση, μέλη των κομματικών σχηματισμών που απαρτίζουν το Κίνημα Αλλαγής (ΔΗΣΥ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ) στο νομό Αχαΐας, προσέρχονται στις 11 κάλπες που θα στηθούν για την εκλογή των αντιπροσώπων για το ιδρυτικό συνέδριο του νέου πολιτικού σχηματισμού.

Υποψηφιότητες θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 28. Κατά την πρόσφατη εκλογή του νέου επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στην Αχαΐα προσήλθαν περί τους 6.700 μέλη και φίλοι. Δικαίωμα ψήφου αυτή την Κυριακή θα έχουν όμως μόνο τα μέλη του νέου φορέα ενώ στην Πάτρα αναμένεται να προσέλθουν στην ψηφοφορία περί τα 1.700 άτομα.

Οι 11 κάλπες την Κυριακή θα στηθούν στο Παλαιό Αρσάκειο, το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος καθώς και σε Ρίο, Αίγιο, Ακράτα, Καλάβρυτα, Σταυροδρόμι, Χαλανδρίτσα, Κάτω Αχαΐα και Σαγέικα.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
ΡΙΟ

1.ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ υπεύθυνος εκλογικού κέντρου
ΑΡΣΑΚΕΙΟ
1.ΜΟΙΡΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ υπεύθυνος εκλογικού κέντρου
ΤΕΕ
1.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ υπεύθυνος εκλογικού κέντρου
ΑΚΡΑΤΑ
1.ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ υπεύθυνος εκλογικού κέντρου
ΑΙΓΙΟ
1.ΤΑΣΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ υπεύθυνος εκλογικού κέντρου
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
1.ΦΟΥΦΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ υπεύθυνος εκλογικού κέντρου
ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ
1.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ υπεύθυνος εκλογικού κέντρου
ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ
1.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ υπεύθυνος εκλογικού κέντρου
ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ
1.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ υπεύθυνος εκλογικού κέντρου
ΣΑΓΕΙΚΑ
1.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ υπεύθυνος εκλογικού κέντρου

Διαβάστε επίσης