Πάτρα: Έχασε τη μάχη ο Αντώνης Στεφανάτος - Είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο

Το ατύχημα έγινε κοντά στη Μακύνεια

Δεν άντεξε τελικά ο Αντώνης Στεφανάτος και έχασε τη μάχη με το θάνατο που έδινε από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο  γνωστός Πατρινός  παρασύρθηκε υπό αμφιλεγόμενες, και πάντως διερευνητές συνθήκες λίγο πριν τα μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή, κοντά στο Αντίρριο.

Ο Αντώνης Στεφανάτος εκμεταλλευόταν στο μακρινό παρελθόν τον θερινό κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΑ στην Αγυιά. Το θύμα,  χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, πιθανότατα φθάνοντας  στον σταθμό των φέρι, για να επιστρέψει σπίτι του στην Πάτρα.
Ο Α. Στεφανάτος, παρά τα χρόνια του, παρέμενε συνεπής στη συνήθειά του να κάνει πεζοπορίες και εκδρομές με σκοπό το ψάρεμα ή για αναψυχή. Αυτό φαίνεται πως έκανε και την επίμαχη νύχτα. Τον πήρε αργά, γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, έχασε το λεωφορείο που σκόπευε να χρησιμοποιήσει και βάλθηκε να επιστρέψει, υπό σκοτεινές συνθήκες. Γύρω στις 11.30, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες οχήματος, που οδηγούσε ένας 25χρονος, ο οποίος και ήταν ο άνθρωπος που ειδοποίησε το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία. Φέρεται πως ο οδηγός έδωσε την εξήγηση πως το θύμα κείτονταν ήδη στην άσφαλτο όταν τον είδε μπροστά του, και δεν είχε περιθώριο να φρενάρει.
Το ατύχημα έγινε κοντά στη Μακύνεια.