Πάτρα: Καταγγελία για απόλυση συνδικαλίστριας από Παιδικό Σταθμό

«ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑΣ ΑΠΟ

ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ»

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» καταγγέλει την εργοδότρια Παιδικού – Βρεφονηπιακού Σταθμού , με έδρα την Πάτρα, για την απόλυση εργαζόμενης και συνδικαλιστικού στελέχους  (Ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου) του Συλλόγου μας, η οποία απασχολείτο στον Παιδικό Σταθμό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Η απόλυση είναι παράνομη, καταχρηστική και εκδικητική και γίνεται εξαιτίας της συνδικαλιστικής της ιδιότητας, κατά παράβαση του Ν.1264/1982.

Ζητάμε την άμεση παρέμβασή της Επιθεώρησης Εργασίας Πάτρας για την επιβολή των προβλεπόμενων από το νόμο κυρώσεων και την ανάκληση της καταγγελίας της σύμβασης εργασίας της συναδέλφισσάς μας.

Προειδοποιούμε την εργοδότρια του Παιδικού Σταθμού ότι σύντομα θα υπάρξει δυναμική αντίδραση των μελών μας, ενώ σε συνεργασία με οργανώσεις γονέων και συλλογικών φορέων εκπροσώπησης του θεσμού της οικογένειας, θα ενημερωθεί το Πατρινό κοινό για την απαράδεκτη εργοδοτική συμπεριφορά της απέναντι στην εργαζόμενη, καθόλη τη διάρκεια της εργασιακής της σχέσης.

Συλλογικά όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το φόβο!

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της